Phone

08-740 60 30

info@sabinerosen.se

Söndagen den 19 maj 2024 i Dala-FlodaEn enkel och mysig utflykt under pingsthelgen. Se nedan, det är lätt att ta sig hit även om du bor på annat håll, tex i Stockholm.

Vi ses 8.30 – 16.00, men självklart kan du passa på att njuta av Dala Floda och vackra omgivningar hela helgen.

Välkommen till en dag i livsnjutningens tecken. Vi börjar dagen med frukost och vandrar sedan ut i naturen för att plocka våra örter. Känna, lukta och smaka. Du kommer sedan att få njuta av ett fotbad med plockade örter och en kopp örtte. Du kommer att få lära dig massera triggerpunkter under fötterna – zonterapi. Med enkla handgrepp kan du komma åt muskler och punkter, som hjälper dig att bli avslappnad, minska stress och avlasta smärta.
 
Vi äter en god vegetarisk lunch. Kanske tar du dig ett bad i Västerdalälven som ringlar sig förbi YogaiHagen. Bastun kommer att vara varm och välgörande. Eftermiddagen ägnar vi åt ett långt, skönt yogapass för vila, kraft, energi och glädje – det är ett milt pass, även för dig som kanske inte yogat tidigare. Vi avslutar med te och frukt.
 
Praktisk info:

Tid: 8.30 – 16.00.

Vi slutar kl. 16.00, efter det tar vi en fika, och kan skjutsa den som behöver upp till bussen, station ”Dala Floda E16” (den går kl. 16.36 mot Borlänge. Tar man tåget till Stockholm så är man i Stockholm 20.15 ). En annan lite senare buss går 2 tim senare.

Pris: 1.100:- * se tillval nedan.

Plats: YogaiHagen, Hagvägen 107 i Dala Floda.


Resa hit: Lena eller Sabine kan hämta upp vid bussen uppe vid stora vägen om du kommer med tåg/buss. 


Har du frågor, så kan du mejla här, lämna gärna ditt telefonnummer så kan vi enklast ringa dig. 
 
För dig som vill komma redan på lördagskvällen så är du varmt välkommen till YogaiHagen för en enklare middag (200:-) och bastubad i älven. Du kan i så fall boka boende i närheten, se länk till  Dala-Floda Värdshus Boende på värdshuset kostar 650:-/person i delat dubbelrum, eller 850:- i enkelrum.
 
Livsnjutardagen arrangeras i ett samarbete mellan Sabine Rosén och Lena Westin.