Phone

08-740 60 30

info@sabinerosen.se

Opening Hours

tis-ons 8-16, tors 8-12

Varmt välkommen till mig och min egen personliga klinik!

Jag har drivit behandlingsklinik i över 30 år och mött tusentals människor med olika problem. Under denna tid har jag ständigt vidareutbildat mig och har fem yrkesutbildningar i ryggen. Jag har även vidareutvecklat mitt eget strategitänk Spine Body Flow Kinesiology. Under 2021 så utökar jag samarbete med kinesiologer som jag yrkesutbildat på Sabine Rosén Utbildningar – detta gör att du kan få tid på min klinik, även om jag själv ofta har fullbokat många månader i förväg. Det är viktigt för mig att hitta en bra lösning för dig, så vänligen kontakta gärna mig via formulär så tänker jag till om lite olika möjligheter till läkning, och återkommer till dig. Nedan presenterar jag de olika alternativen.

Till dig som längtar tillbaka:

Du som varit hos mig vid något tillfälle de sista åren. Jag värnar om dig, och vill gärna ses igen. Är det fullbokat i närtid, så hör av dig till mig via formulär så gör jag vad jag kan för att bevaka återbud, sätta in akuttid osv. Det är sååå vackert att behålla en upparbetad relation🙂


Boka här, kombitid (endast för dig som varit hos mig senast för ett år sedan, har det gått längre tid behövs den längre behandlingsstunden):


För dig som är nyfiken och fått hopp om att läkning kan vara möjlig:

FULLBOKAT. Jag hänvisar till Emelie Andersen nedan som jag samarbetar med.


Alternativ till bokning, då väntetiden kan vara mycket lång

1. Vänligen sök mig via formuläret längre ner, så kan jag möjligtvis få jag fram ett förslag på lösning för dig, beroende på vad du vill ha hjälp med.

2. Eller boka in dig hos min samarbetspartner Emelie Andersen, som är utbildad av mig och som är i mitt behandlingsrum på Hälsoporten varje fredag: