Phone

08-740 60 30

info@sabinerosen.se

“5 stjärnor! Otroligt proffsig och fantastiska resultat. Kan bara varmt rekommendera ett besök.”

Katarina Fredén

“5 stjärnor! Jag öppnar dörren och blir omgiven av harmoni. Jag träffar Sabine som ser HELA mig med intresse och kunskap och nyfikenheten i blick, sinne och händer. Här och nu! En känsla av att vara trygg och på rätt plats infinner sig. Stänger ytterdörren och känner hopp och glädje. Ett litet steg till i mitt tillfrisknande. Tacksam”

Madeleine Molander

Jag går ut ur Sabines behandlingsrum totalt helad. Jag förstod inombords att denna kvinna har mer kunskap än vad som står i en bok om kinesiologi.

Charlotta Öfverholm Dansare, koreograf och danscoach

5 stjärnor! Sabine Rosén är det där hälsoässet i rockärmen jag är så otroligt glad att jag har. När ingen annan kan hjälpa, kan Sabine det. Tack för att du finns Sabine! ♥

Malin Nyman

Varje gång jag äter kiwi, äpplen eller nötter och njuter av våren utan rinnande näsa och kliande ögon tänker jag tacksamt på Sabine. Tack för att du tog bort min allergi

Mita Zell

Äntligen en behandlingsform där jag kan hjälpa klienten att kicka igång självläkningsförmågan oavsett vad problemet är.

Gunilla Orre, fungermera.nu

Tack vare denna utbildning till Kinesiolog har jag som kroppsterapeut fått riktigt effektiva tekniker som visat otroliga resultat både när det gäller klienter med smärta och allergier. Redan efter första kurshelgen kunde jag börja komplettera kinesiologin i mina behandlingar och resultaten har varit nästintill magiska! Som företagare har denna utbildning hjälpt mig att mer än dubbla min vinst tack vare snabba och bestående behandlingsresultat! Att jag även fått chansen att ta del av skolans lärlingsprogram gör att jag fortsätter att utvecklas som terapeut.

Emelie Andersen, emelieskroppsvard.se

Utbildningen bjuder på massor av inspiration och många aha-upplevelser. Det bästa är att jag redan från dag ett kunnat applicera de tekniker vi lär oss på mina reda befintliga massage- och akupunkturkunder, och resultaten är fantastiska.

Daniela Thunberg, danielasmassage.se

Yrkesutbildningen till kinesiolog har gett mig en fantastisk ingång i mina behandlingar. Genom alla de tekniker som lärs ut kan jag söka efter orsaken till olika besvär istället för att behandla symtomen. Utbildningen har utvecklat mig både yrkesmässigt och på ett personligt plan då jag fått större kännedom om den kraft till självläkning som finns i varje människa.

Angelica Bertlin

Efter min yrkesutbildning i kinesiologi hos Sabine Rosén har jag ytterligare ett fantastiskt verktyg för att hjälpa mina kunder/klienter att dämpa eller helt bli av med olika besvär och problem! Utbildningen med dess kunniga och engagerade lärare och föreläsare gav gedigen grundkunskap i kinesiologi och behandling. Teoretiskt såväl som praktiskt.Med specifik “felsökning” och anpassad behandling till varje individ nås fantastiska resultat! Det kan vara problem i leder och muskler, så som smärta och rörelseinskränkning, olika allergier och eksem, problem matsmältning, med mage och tarm, symptom på utmattning av stress eller brist på näringsämnen eller mineraler. I behandlingen tillförs kroppen resurser att hantera, bearbeta och läka! Från att ha haft svåra och ofta långvariga problem kommer vi i samarbete med kroppens egna system fram till hållbara lösningar för både kropp och känsloliv, med hjälp av Kinesiologi blir det skillnad mer än för stunden!

Maria Löfmark