Phone

08-740 60 30

info@sabinerosen.se

Just du är inbjuden!
Tillsammans med Lena Westin så bjuder jag nu in dig till septemberdagarna i Dala Floda. Vår intention är att se till att alla våra sinnen får beröras både av fokus på vår inre närvaro och av naturen runtom oss. Vi har satt ihop ett riktigt skönt program!

19-22/9 -2024

Axplock ur dagarnas innehåll:

Yoga i flera lugna varianter under vägledning av både Lena & Sabine
Gongbad & ljudmeditationer för djup avslappning
Reflektioner invid forsens brus
Supersmarriga vegetariska måltider
Örtigt fotbad & reflexologi för fint fokus till inre processer
Bastu & bad i Västerdalälven


Du kan delta i alla sinnliga upplevelser på schemat, eller ströva fritt som du vill invid älven, åkrarna eller skogen. Vi träffas i den varma vedeldade yogasalen innan varje frukost och sedan varje kväll innan läggdags. Däremellan så finns något på programmet tillsammans med Lena & Sabine både för- och eftermiddag. Utöver det, räkna med otroligt goda måltider frukost, lunch och middag.😊

Varmt välkommen önskar Sabine & Lena

Bilderna här nedan, är från förra årets sköna dagar på samma plats.

Praktiska detaljer:

Datum: 19-22 september 2024
Vi håller till på yogacentret ”Yoga i Hagen” hos Lena i Dala Floda. Vi startar med lunch kl 13.00 på torsdagen och avslutar med lunch på söndagen.

Hitta hit:

Tåg till Djurås eller Borlänge (varmare att vänta på bussen), och buss vidare till Dala Floda, alternativt bil såklart.


Investering:

5400:- inkl. moms, då ingår allt i programmet samt alla måltider

Boende:

Du kan antingen boka in dig i något av de enkla och vackra rummen hos Lena i ”Yoga i Hagen” eller på Dala Floda Värdshus i närheten. Om du vill bo hos Lena, så skriv in det som kommentar i din anmälan. Pris för alla 3 nätter hos Lena är 1500 (enkelrum) eller 1050 (dubbelrum). Betalning sker på plats till Lena.

Länk till Yoga i Hagen, och bilder på boende.

Boende på Dala Floda värdshus (ca 30 min promenadavstånd): här finns för 3 nätter enkelrum (2070:-) eller dubbelrum (1485:-). Det är ett specialpris för våra deltagare på just detta retreat, och gäller rum utan frukost. Detta eftersom frukost ingår hos oss, det är vääääldigt mysigt att äta/starta dagen tillsammans hos Lena.

Länk till Dala Floda värdshus, och bilder på boende

Om du undrar något innan du kan anmäla dig, mejla oss! 

Jippie – jag anmäler mig på studs!


Vid eventuellt akut förhinder: din betalda plats är bindande, dock ej personlig. Du kan överlåta den till valfri person (som då betalar dig för platsen) eller få en värdecheck på 50% av beloppet (2.700:-) att nyttja som delbetalning på annat event hos Lena eller Sabine.