Phone

08-740 60 30

info@sabinerosen.se

Här hittar du inspiration för din hälsa och energi. Det är både kurser på en specifik plats och inspirerande on-lineträffar. Varmt välkommen att ta stegen med oss för att förbättra just din hälsa.

Aktuella just nu:

Sinnenas resa-Yogaretreat 21-24 sept 2023 Dala-Floda

Lättnad och Energi- 6 veckors Hälsofokus 8/9-20/10 Online


Sinnenas Resa – Yogaretreat 

Just du är injuden
Jag, Sabine, har nu äntligen hittat fler sätt att kunna ses än i behandlingsrummet på HälsoPorten i Stockholm. För dryga året sedan besökte jag detta underbara ställe – ”Yoga i Hagen” i Dala Floda – och blev så förälskad i platsen att jag bestämde mig för att köpa hus här! 

Tillsammans med Lena Westin så bjuder jag nu in dig till septemberdagarna i Dala Floda. Vår intention är att se till att alla våra sinnen får beröras både av fokus på vår inre närvaro och av naturen runtom oss. Vi har satt ihop ett riktigt skönt program!

Axplock ur dagarnas innehåll:

Yoga i flera lugna varianter under vägledning av både Lena & Sabine
Gongbad & ljudmeditationer för djup avslappning
Reflektioner invid forsens brus
Supersmarriga vegetariska måltider
Örtigt fotbad & reflexologi för fint fokus till inre processer
Bastu & bad i Västerdalälven


Du kan delta i alla sinnliga upplevelser på schemat, eller ströva fritt som du vill invid älven, åkrarna eller skogen. Vi träffas i den varma vedeldade yogasalen innan varje frukost och sedan varje kväll innan läggdags. Däremellan så finns något på programmet tillsammans med Lena & Sabine både för- och eftermiddag. Utöver det, räkna med otroligt goda måltider frukost, lunch och middag.😊
Praktiska detaljer:
Vi startar med lunch kl 13.00 på torsdagen och avslutar med lunch på söndagen – däremellan långa fina dagar, se ovan.

PDF med all info här: Sinnenas Resa

Hitta hit:

Tåg till Djurås eller Borlänge (varmare att vänta på bussen), och buss vidare till Dala Floda, alternativt bil såklart.


Investering:

5400:- inkl. moms, då ingår allt i programmet samt alla måltider

Boende: Bokas och betalas separat på plats. Se nedan:

Boende hos Lena och hennes ”Yoga i Hagen”: här finns för 3 nätter enkelrum (1500:-), dubbelrum (1050:-) och flerbäddsrum (750:-).

Länk till Yoga i Hagen, och bilder på boende.

Boende på Dala Floda värdshus (ca 30 min promenadvstånd): här finns för 3 nätter enkelrum (2070:-) eller dubbelrum (1485:-). Det är ett specialpris för våra deltagare på just detta retreat, och gäller rum utan frukost. Detta eftersom frukost ingår hos oss, det är vääääldigt mysigt att äta/starta dagen tillsammans hos Lena.

Länk till Dala Floda värdshus, och bilder på boende

Om du undrar något innan du kan anmäla dig, mejla oss! 

Jippie – jag anmäler mig på studs!


Vid eventuellt akut förhinder: din betalda plats är bindande, dock ej personlig. Du kan överlåta den till valfri person (som då betalar dig för platsen) eller få en värdecheck på 50% av beloppet (2.700:-) att nyttja som delbetalning på annat event hos Lena eller Sabine innan 30 juni 2024.